• Industrial

    lucrari in domeniul industrial

  • Rezidential

    realizare constructii locuinte

  • 24/7 SUPORT

    consultanta si suport tehnic

Despre noi

STRATEGIA NOASTRA Realizarea succesului în afaceri nu este niciodată simplă, dar totuși, ceea ce ne conduce este o viziune foarte clară: să fim prima alegere pentru locurile de muncă la înălțime. Ne-am construit strategia în jurul a trei principii esențialiale: • Echipa NACELECLUJ - Închiriem utilaje, dar oamenii noștri sunt cel mai important lucru...

Despre noi

Servicii oferite


Inchiriere nacele si platforme de lucru la inaltime

Nacelecluj.ro lucrează în afaceri de ridicare de peste 5 de ani. Mai precis: PLATFORMELE DE LUCRU AERIENE ȘI INCARCATOARE TELESCOPICE (TELEHANDLERS).

Fiecare platformă de lucru aeriană facilitează mișcarea înălțimii și deplasarea persoanelor în siguranță. În plus față de platforme, manipulatoarele telescopice vă permit să ridicați cu ușurință greutăți mari și să le deplasați pe cauciuc la înălțimi considerabile.

Produsele noastre folosite include mașini și echipamente garantate și renovate, completate cu toate documentele originale. Putem oferi platforme și manipulatoare telescopice de toate tipurile: platforme montate pe camioane, lifturi de ridicare cu autopropulsie, lifturi pentru foarfece, manipulatoare telescopice frontale și rotative, platforme pe șenile și macarale mobile.

Vă interesează NACELECLUJ.RO sau aveți întrebări despre noi, serviciul nostru sau gama noastră de produse? Ne puteți contacta prin telefon sau trimiteți-ne un e-mail. Suntem întotdeauna la dispoziție pentru a vă răspunde la întrebări sau pentru a vă oferi sfaturi personalizate.

 

Clientii nostrii


Saint Gobain
Emerson
Terapia
La Lorraine
Greenweee
Energobit
Sistec
Blueinfrasec
Sere Transilvania
Karl Heinz Dietrich
Hilton

© 2017 Darvision ♦ Realizat de PMAINFOModificare cookies

Doru Chiper Nacele Cluj +40 742 819 527 contact@nacelecluj.ro