Despre noi

Despre noi

STRATEGIA NOASTRA

Realizarea succesului în afaceri nu este niciodată simplă, dar totuși, ceea ce ne conduce este o viziune foarte clară: să fim prima alegere pentru locurile de muncă la înălțime.

Ne-am construit strategia în jurul a trei principii esențialiale:

Echipa NACELECLUJ - Închiriem utilaje, dar oamenii noștri sunt cel mai important lucru. Credem că putem oferi cea mai bună experiență a clienților dacă avem oamenii potriviți, cu atitudinea corectă. Am construit NACELECLUJ ca o companie cu caracter inovator, deschis, cu increderea pentru ca asta atrage talentul si

angajații ambițioși.

Flota - Flota noastră contribuie la cea mai bună experiență a clienților, deoarece o platformă de lucru aeriana cu specificațiile corecte este întotdeauna disponibilă la locul și timpul solicitat de client.

Clientul - Facem eforturi pentru a cunoaște și înțelege clienții noștri și de ce au ei nevoie pentru un anumit loc de muncă și de a colabora cu aceștia pentru a găsi cea mai eficientă și cea mai sigură soluție. Interesele lor sunt interesele noastre și pentru a servi aceste interese, vom ieși din zona noastră de confort pentru a ne respecta promisiunile, pentru a ne asigura că obțin exact ceea ce așteaptă, când o așteaptă si dacă există vreodată o problemă, o rezolvam cât mai repede posibil.

Despre noi

© 2017 Darvision ♦ Realizat de PMAINFOModificare cookies

Doru Chiper Nacele Cluj +40 742 819 527 contact@nacelecluj.ro